Silverstone

[vc_row css=”.vc_custom_1484220337296{background: #0f0f0f url(https://shuttle2amsterdam.nl/wp-content/uploads/2017/01/background2.jpg?id=1215) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1213″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Shuttle2Amsterdam

We hebben goed nieuws voor de klanten van Silverstone. Met de Shuttle2Amsterdam promo code krijg je 5% korting op de rit prijs van en naar Silverstone.

Vul uw mailadres in en krijg 5% korting code en gebruik die bij het reserveren:

Wil jij de Shuttle2Amsterdam ook eens uitproberen? Dankzij de Shuttle2Amsterdam promo code maak je nu kennis met 5% korting!

Wat doet Shuttle2Amsterdam:

Ons bedrijf is gespecialiseerd in taxivervoer voor grote groepen en heeft een luxe taxi bus voor 1 persoon tot en met 16 personen. Onze XXL taxi shuttle brengt u op een snelle, veilige en comfortabele manier naar elke gewenste locatie in elke plaats door heel Nederland. Bedrijfsuitjes, bruiloftsgasten, te diep in het glaasje gasten. Noem het maar op, wij brengen u weer veilig thuis.

Code ontvangen en je wilt met ons mee naar Silverstone, berekenen hieronder wat de rit gaat kosten.
Klik hier om naar de website van Silverstone te gaan.
(Let op dat de 5% er pas af gaat als je in het bestelformulier bent gekomen)

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][mc4wp_form id=”1225″][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][stern-taxi-fare][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]