Footgolf

[vc_row type=”boxed”][vc_column][vc_single_image image=”835″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1479466216698{background-image: url(https://shuttle2amsterdam.nl/wp-content/uploads/2016/11/6.png?id=843) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_row_inner type=”boxed”][vc_column_inner][vc_column_text]

Shuttle2Amsterdam

We hebben goed nieuws voor de klanten van Footgolf. Met de Shuttle2Amsterdam promo code krijg je 10% korting op de rit prijs van en naar Footgolf.

Vul uw mailadres in en krijg 10% korting code en gebruik die bij het reserveren:

 Wil jij de Shuttle2Amsterdam ook eens uitproberen? Dankzij de Shuttle2Amsterdam promo code maak je nu kennis met 10% korting!

Wat doet Shuttle2Amsterdam:

Ons bedrijf is gespecialiseerd in taxivervoer voor grote groepen en heeft een luxe taxi bus voor 1 persoon tot en met 16 personen. Onze XXL taxi shuttle brengt u op een snelle, veilige en comfortabele manier naar elke gewenste locatie in elke plaats door heel Nederland. Bedrijfsuitjes, bruiloftsgasten, te diep in het glaasje gasten. Noem het maar op, wij brengen u weer veilig thuis.

Code ontvangen en je wilt met ons mee naar Footgolf, berekenen hieronder wat de rit gaat kosten.
Klik hier om naar de website van Footgolf te gaan.
(Let op dat de 10% er pas af gaat als je in het bestelformulier bent gekomen)

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”boxed”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][mc4wp_form id=”847″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][stern-taxi-fare]

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]